India Dans Festival 2014

KORZO-India-2014-aff-A2-LR 

Van 15 oktober – 1 november vindt het India Dans Festival plaats. Een vol programma met Indiase klassieke grootheden en talentvolle choreografen van eigen bodem.

De openingsvoorstelling is muziek en dans: het eerste en enige hindoestaanse koor van Nederland. Daarna begint het dansprogramma in het Korzo Theater.
enkele highlights:

 

– Aditi Mangaldas Dance Company is dé innovatieve dans company op het gebied van kathak. Tijdens het festival laten zij zowel een klassiek traditioneel repertoire zien als een moderne kathakdans.
– Mohiniyattam. Deze dansstijl wordt zelden tot nooit in Nederland vertoond. Deze voorstelling heeft live muzikale begeleiding en deze sierlijke dansstijl staat geheel in het teken van Krishna/ Vishnu.
– Ook aan de kinderen is gedacht. Tijdens de herfstvakantie is er een dans- en maskersworkshop, gevolgd door een familievoorstelling over Hanuman.
Het kinderprogramma is overdag, de andere voorstellingen zijn ’s avonds.

Als men een ticket heeft voor een dansvoorstelling mogen zij die dag gratis naar het muziekconcert en de film. Dus het festival is heel betaalbaar.

Online kaartenreservering, hier kunt u gratis online uw kaarten bestellen voor de verschillende voorstellingen   www.korzo.nl/indiadansfestival

 

iskon logo