Maatschappelijke Ondersteuning

Hare Krishna beste vrienden,

Hierbij de mededeling dat in de Audarya Dhaam tempel de mogelijkheid wordt geboden om eventuele maatschappelijk ondersteuning te krijgen. Deze zal gegeven worden door Sharda Mohabier – Panday. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van het verlenen van hulp op het sociaal- en maatschappelijk vlak. Sharda zal de ondersteuning op de volgende data verzorgen.

Wij danken haar enorm voor haar bereidheid en de steun die ze aan ons en onze leden geeft.

 December 2014:

– Woensdag 10 december

– Woensdag 24 december.

Alle spreekuren zijn ‘geplanned’ van 13.00 tot 17.00 uur. Voor vragen  en afspraken maken voor het spreekuur, kun je het beste een e-mail sturen naar audaryadhaamtemple@gmail.com of contact opnemen met 06 – 8162 1277.

iskon logo