Veggie Fair in Lisserbroek op za 22 okt en zo 23 okt

 

Vegetarische lifestyle wordt steeds populairder

De vierde editie van de Veggie Fair vindt plaats op 22 en 23 oktober op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek. De Veggie Fair is het veggie lifestyle event van Nederland en was de afgelopen jaren met duizenden bezoekers een groot succes. Het evenement is een initiatief van Vegetafel in samenwerking met de Vegetariërsbond, Felixoord, DreamIT, Yarrah en Landgoed De Olmenhorst. “De interesse in een vegetarische levensstijl neemt enorm toe. Twee op de drie Nederlanders eet minstens een dag geen vlees. Op de Veggie Fair kunnen deze mensen kennis maken met de lekkerste en nieuwste producten,” aldus organisator Christine Burgemeester (Vegetafel).

Op de productmarkt kunnen bezoekers alles tegenkomen wat past binnen een vegetarische levensstijl. Daarnaast is er een podium waarop inspirerende sprekers van zich laten horen. De Veggie Fair valt samen met de zelfpluk van Landgoed de Olmenhorst en brengt zo twee duurzame evenementen bij elkaar. Iedereen is welkom op het evenement. Zowel doorgewinterde vegetariërs als iedereen die geïnteresseerd is in bewust, plantaardig en duurzaam leven zullen genieten op de Veggie Fair.


Vorige edities
De afgelopen jaren kwamen er duizenden bezoekers af op het evenement. Een kleine honderd bedrijven presenteerden zich op het evenement. De Veggie Fair vond vorig jaar éénmalig plaats op Landgoed Zonneheuvel in Doorn en keert dit jaar weer terug naar Landgoed De Olmenhorst waar het al 2 eerdere edities kende. “De combinatie van de Veggie Fair als vegetarisch en duurzaam lifestyle-event en de zelfpluk van de Olmenhorst is ideaal en maakt De Olmenhorst the place to be in het weekend van 22 en 23 oktober”

Landgoed De Olmenhorst
Lisserweg 481
2165AS Lisserbroek

Klik op onderstaand button voor het programma

http://www.veggiefair.nl/programma-2016