Programma op zaterdag 20 november a.s.

Beste vrienden, Hare Krsna,

Op zaterdag 20 november vindt het programma plaats vanaf 15:00 uur. Hierbij zijn jullie van harte uitgenodigd! Neem ook je familie en vrienden mee. Door de huidige corona omstandigheden willen wij je hierbij informeren dat de verplichte anderhalve meter m.i.v. zaterdag 6 november weer van kracht is.

Wij stellen erg op prijs om je bezoek naar de tempel te plannen als je tweemaal bent gevaccineerd. Om veiligheid van de bezoekers te waarborgen vragen wij jouw in de tempelruimte weer het mondkapje te dragen bij binnenkomst en je handen te wassen.

Met ingang van 1 januari 2021 zijn wij verplicht om bio bakjes en inpakmateriaal te gebruiken. Hiervoor vragen wij 1 euro per meeneem maaltijd zodat wij de kosten kunnen dekken. Alvast heel hartelijk dank hiervoor!

Het programma voor zaterdag ziet er als volgt uit:

15:00 uur Guru en Tulsi puja

15:30 uur Lezing uit BG, chanten en zingen van bhajans

17:00 uur Gaura aarti

17:30 uur Prasadam

We hopen je op deze dag te mogen begroeten!

Basisregels voor iedereen

Voor iedereen in Nederland geldt: