Geslaagden van de IDC Cursus!!!

Beste vrienden, Hare Krsna,

Leuk nieuws!

Van 3 januari 2022 t/m 7 januari 2022 hebben onderstaande toegewijden deelgenomen aan de ISKCON Discipel Cursus, met onze jongste deelneemster “Isha”. Dankzij H.G. Premanjana das en H.G. Subhadra devi dasi uit Vrindavan hebben de toegewijden deze kennis mogen nemen.

Op zondag 9 januari 2022 hebben alle kandidaten een pittige examen afgelegd en met “succes” een mooi resultaat behaald. Nogmaals gefeliciteerd allemaal! Bhaktin Elsje had ook deelgenomen maar staat niet op de foto.

De cursist zal een door ISKCON erkende certificaat ontvangen.

Van links naar rechts: Surpati das, H.G. Premanjana das en H.G. Subhadra devi dasi, Rasalila devi dasi, Bhaktin Lisa,
Bhaktin Jo-Ann, Bhaktin Sita, Bhaktin Geeta, Bhaktin Isha en Bhaktin Radha

Onze dank gaat ook uit naar Narayani devi dasi, Bradj Bhakti devi dasi en Anchala mata voor het prepareren van het prasadam! Dank je wel lieve toegewijden voor jullie mooie seva, tijd en moeite!

De ISKCON Discipel Cursus is een trainingsprogramma dat bedoeld is om te helpen je kennis van guru-tattva en gurupadasraya in de meervoudige guru cultuur van ISKCON te verdiepen. Het is gebaseerd op de leer van Srila Prabhupada en de huidige ISKCON Wet en refereert naar de geschriften van de bredere Gaudiya Vaisnava traditie. Met name de verantwoordelijkheid die de verschillende autoriteiten in ISKCON hebben onder de toezicht van de GBC Body om de toegewijde vooruitgang te laten maken in het spiritueel leven wordt heel duidelijk belicht.

Deze cursus is verplicht voor toegewijden die eerste (Harinama) of tweede(Brahmana) initiatie (in de toekomst) willen nemen. Maar ook reeds geïnitieerde toegewijden worden aanbevolen om deze cursus een keer te volgen.