Bezoek van HH Sundar Caitanya Goswami Maharaja – zaterdag 18 mei

Met alle plezier willen we u mededelen dat HH Sundar Caitanya Goswami Maharaja een bezoek brengt aan Audarya Dhaam tempel op zaterdag 18 mei. Het programma vindt plaats van 15:00 tot 18:00.
Zie onderstaande flyer voor meer info!

We hopen je op deze dag te mogen begroeten!

Zijne Heiligheid Sundara Chaitanya Goswami, afkomstig uit Mauritius, behoort tot de oudste discipelen van Zijne Heiligheid Lokanath Swami Maharaj op het eiland. Maharaj is momenteel directeur en docent van GIVE (Goloka Institute for Vedic Education) en RUPANUGA VIDYAPITH en staat wereldwijd bekend om zijn motiverende spreekvaardigheid en boeiende verhalen. Maharaj is een expert in het brengen van Bhagavat Katha en is ook geliefd vanwege zijn extatische kirtans.