Snana Yatra & Bezoek van HH Bhakti Vighna Vinasa Narasimha Swami – vrijdag 21 juni

Hare Kṛṣṇa beste vrienden,

Op vrijdag 21 juni vindt Snana Yatra, de verschijningsdag van Heer Jagannatha plaats. Dit heilige festival is een speciale gelegenheid waarbij Heer Jagannatha, Baladeva en Subhadra baden in een abisheka-ceremonie. Deze traditie werd ingesteld door koning Indradyumna tijdens de installatie van de goden. Er wordt aangenomen dat het zien van Heer Jagannatha op deze dag ons kan verlossen van onze zonden uit het verleden.

Met alle plezier willen we u mededelen dat H.H. Bhakti Vighna Vinasa Narasimha Swami deze Snana Yatra viering zal bijwonen.

Bhakti Vighna Vinasa Narasimha Maharaja werd in 1971 in Londen ingewijd door Srila Prabhupada. Een jaar later ontving hij de tweede initiatie. Hij heeft de afgelopen vijfentwintig jaar gepredikt in Aziatische landen zoals India, de Filippijnen, China, Taiwan, Singapore, Hong Kong, Maleisië en Thailand. Door zijn jarenlange prediking heeft hij talloze zielen praktische leiding en diepe inspiratie gegeven.

Hierbij zijn jullie alvast van harte uitgenodigd om samen deze genadige dag te vieren in Audarya dhaam tempel! Zie onderstaande flyer voor meer info!

Sri Sri Jagannatha Baladeva Subhadra Devi ki jaya!

Lees meer over deze prachtige gebeurtenis op: https://www.iskcondelhi.com/snana-yatra-festival-auspicious-appearance-of-lord-jagannath/