Heengaan Padmavati devi dasi

Hare Krsna,

Aanvaard aub onze respectvolle eerbetuigingen. Alle eer aan Jagat Guru Srila Prabhupada!

Intens bedroefd en met verslagenheid, willen wij jullie meedelen dat H.G. Padmavati devi dasi haar lichaam heeft verlaten op zaterdag 15 mei 2021 aan de gevolgen van een hersenbloeding.

Haar redden was volgens de artsen helaas niet meer mogelijk. Mataji is 60 jaar geworden. Begrafenis heeft op woensdag 19 mei jl. plaatsgevonden in een besloten kring in Rotterdam.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is foto-padmavati-768x1024.jpg


Padmavati devi dasi heeft vanaf februari 2006 met hart en ziel in de tempel gediend. Zij heeft aan diverse activiteiten meegedaan zoals boekverspreiding door heel Nederland , Food For Life en Karma Free Food. Ze was zeer betrokken bij Harinam Rotterdam en deed regelmatig mee met Harinam ISKCON Nederland. Deity Worship heeft ze trouw uitgevoerd. Naast deze activiteiten liet ze mensen de Hare Krishna mantra inspreken op haar telefoon en stuurde ze dit door naar Fortune People op Facebook.
In haar nagedachtenis, wordt het tempelprogramma van zaterdag 22 mei a.s. aan haar gewijd. Vriendelijk verzoek om jezelf aan te melden via het telefoonnummer 06 – 8162 1277. Het programma start om 15:00 uur en duurt tot 17:30 uur.

We gaan een warme persoonlijkheid missen, een toegewijde die door weer en wind haar seva deed voor Sri Sri Radha Govinda! Om Srila Prabhupada en haar gurumaharaj HH Lokanath Maharaj te plezieren.

Moge Radha Krsna Bhagwaan, mataji opnemen in hun eeuwige Nitya Lila.