Šrila Prabhupada’s Vyasapuja boek

 

Hare Krishna beste toegewijden,

Aanvaard aub onze nederige eerbetuigingen.
Alle eer aan Šrila Prabhupada!

In het kader van 50 jaar van Šrila Prabhupada’s aankomst in Boston op 17 september 1965 wilt Dutch National Council graag een digitale Vyasapuja boek uitbrengen voor Šrila Prabhupada’s Vyasapuja viering dit jaar.

Normaal gesproken wordt een Vyasapuja boek uitgegeven door diksha discipelen maar aangezien wij allemaal Šrila Prabhupada’s diksha of siksha leerlingen zijn lijkt het ons een mooie gelegenheid om iedereen een keer de kans te geven om zijn/haar offering van liefde en dankbaarheid op deze manier aan onze vader en grootvader te kunnen uiten.We willen iedereen aanmoedigen om iets te schrijven en je mag het zo kort of lang maken als je zelf wilt.

Jullie VP offeringen zijn welkom tot 15 augustus 2015. Daarna zal het niet meer mogelijk zijn om nog iets te plaatsen. De laatste 2 weken hebben we nodig om het boek samen te stellen. (voor dit werk zijn we op zoek naar 1 of 2 vrijwilligers die handig zijn met computers).

Alle offeringen kunnen gestuurd worden naar DNC correspondentie e-mail: iskcon.dnc@gmail.com

Alle offeringen moeten geschreven worden in world programma met lettertype “Calibri”  en groote 12. Offeringen graag sturen als een bijlage met mail naam:  VP SP 2015. (vergeet je naam niet bij te vermelden aub)

Namens de DNC, jullie aspirant dienaar in Šrila Prabhupada’s missie
Madhava Gauranga dasa

iskon logo