Bhagavad Gita Seminar

Hare Krsna beste vrienden,

Audarya Dhaam organiseert in samenwerking met Raghunatha Spiritual Academy een Bhagavad Gita seminar. Deze seminar bestaat uit 4 lessen.

Datum: vrijdag 15 april, vrijdag 22 april, vrijdag 29 april en vrijdag 6 mei 2022.

Tijd: van 19:00-20:30 uur, online via ZOOM

Leerdoelen: Karma, Reïncarnatie, Doel van het leven, Wie ben ik, Wie is God en de subtiele wetten van de materiële natuur.

Je krijgt les van een deskundig leraar, die al meer dan 25 jaar les geeft over diverse Geschriften en onderwerpen m.b.t. Hindoeïsme.

Er is ruimte om vragen over het Hindoeïsme te stellen. De seminar wordt afgesloten met een toets. Degenen die de toets hebben gehaald krijgen een certificaat.

Kosten: Deelname is gratis. Uiteraard mag je op vrijwillige basis een donatie schenken aan de tempel. Dit zijn de gegevens als je een donatie wilt schenken: Stichting Hare Krsna Kerkgenootschap, ING Bank : NL31 INGB 0006 259163

In verband met beperkte aantal plaatsen is aanmelding noodzakelijk. Aanmelden graag per email of telefonisch ; audaryadhaamtemple@gmail.com

06 – 81621277, Narayani devi dasi

Voor meer informatie kun je terecht bij Raghunatha dasa op 06 – 41514858.

Let op: er zijn beperkte plaatsen beschikbaar Het doel van de cursus is om aan de hand van kant en klare onderwerpen meer inzicht te krijgen in de Bhagavad Gita.  De Bhagavad Gita is een autoriteit als het gaat om spirituele wijsheid. Ze is de samenvatting van alle Vedische geschriften.

Een citaat van Mahatma Gandhi: “Uit de Bhagavad Gita put ik voortdurend troost die ik nergens anders kan vinden. Een willekeurig gekozen tekst laat me in de meest tragische omstandigheden weer lachen en als deze omstandigheden geen onwisbare sporen in me hebben achtergelaten, heb ik dat alleen te danken aan het onderricht van de Bhagavad-Gita”.