Balarama Purnima – 31 augustus

Hare Krsna beste vrienden,

Op donderdag 31 augustus a.s. vindt Balarama Purnima, de verschijningsdag van Sri Balarama, plaats. Hierbij zijn jullie van harte uitgenodigd voor het programma. Zie onderstaande flyer voor de details.

Sri Balarama is de oudste broer van de Allerhoogste Persoonlijkheid Gods, Sri Krsna. Deze dag wordt uitbundig gevierd in Vrindavan en Mathura, en in het bijzonder in de Dauji tempel waar Sri Balarama verblijft met zijn gemalin Revati. In Rama-lila was Sri Balarama de jongere broer van Heer Ramachandra, genaamd Laxman. Hij staat ook bekend als Sri Nityananda, de metgezel van Sri Chaitanya Mahaprabhu’s Sankirtan beweging.

U kunt op deze speciale dag vasten tot 12 uur ‘s middags.

Sri Balarama Utsava ki jay!!

Hare Krsna!

iskon logo