Gita Jayanti – vrijdag 22 december

Hare Krsna beste vrienden,

Op het slagveld van Kurukshetra heeft Heer Krsna, ongeveer 5000 jaar geleden de “Bhagavad Gita” gesproken tot Zijn vriend Arjuna. Deze Bhagavad Gita, zoals ze is, werd ontvangen via de opeenvolging van discipelen. His Divine Grace A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada heeft het boek wereldwijd gepresenteerd.

Op vrijdag 22 december wordt Gita Jayanti gevierd. Hierbij zijn jullie van harte uitgenodigd voor ons laatste tempelprogramma van dit jaar, ter herdenking van deze heilige dag waarop Heer Krsna de Bhagavad Gita uitsprak. 

Het programma voor vrijdag ziet er als volgt uit:

  • 15:00 uur Guru en Tulsi puja
  • 15:30 uur Lezing door H.G. Raghunatha das
  • 17:00 uur Gaura aarti en Nrsimha pranam
  • 17:30 uur Vegetarische maaltijd
  • 18:00 uur Einde

Vanaf 8:00 uur tot 14:00 uur wordt de “Bhagavad Gita zoals ze is” in de tempel gereciteerd. Wees welkom om naar dit goddelijke dialoog tussen Heer Krishna en Arjuna te komen luisteren!

We hopen je op deze dag te mogen begroeten!

Heeft u nog geen Bhagavad Gita of wil je iemand een cadeau geven. Kijk dan in onze Krsna shop! We hebben een breed assortiment, tulsi mala’s, japa bags, tulsiplantjes, cd, dvd, wierook, boeken, posters, kinderpuzzels en veel meer

Graag tot ziens. Hare Krsna!iskon logo