Gaura Purnima – zondag 24 maart

Hare Krishna beste vrienden,

Op zondag 24 maart is het Gaura Purnima, de Verschijningsdag van Sri Caitanya Mahaprabhu. Chaitanya Mahaprabhu (of “Heer Chaitanya”) is een incarnatie van Krishna die verscheen in de 15e eeuw in Nadia, West-Bengalen, India. Zijn missie was het prediken van het belang van het zingen van de heilige namen van de Heer in dit tijdperk van Kali (strijd). Hierbij zijn jullie van harte uitgenodigd!

Om deze meest genadige te vieren gaan wij eerst op Harinama Sankirtan (het gezamenlijk zingen van de heilige namen van de Heer) in de stad van Rotterdam! We zullen om 13:00 verzamelen aan de voorkant van Rotterdam Centraal Station en om 15:00 uitkomen bij Audarya dhaam tempel. Het tempelprogramma vindt vervolgens plaats vanaf 15:00 uur. Zie de flyers voor meer info!

U mag op deze speciale dag vasten tot maanopkomst (18:18 uur).
Tevens kunt u ook nootjes, fruit en bloemen meenemen voor de offering.

We hopen u op deze dag te mogen begroeten!

Jaya Nitai Gauranga! Hari Bol!